In april 2020 kwam Keypoint met een nieuw product op de proppen: De Keypoint Smart Sensor. Deze nieuwe tool kan de gebouwbeheerder een inzicht geven in zijn/haar verbruik terwijl er real-time wordt gezocht naar een lek binnen het gebouw. Aan de hand van artificïele intelligentie kan de sensor deze informatie doorsturen naar het platform 'Connect' waar de gebouwbeheerder de mogelijkheid krijgt om actie te ondernemen.


Algemene vergaderingen

Sinds maart 2020 heeft het coronavirus het leven van elke inwoner van België stevig door elkaar geschud. Na een lastige periode van lockdown begint het leven gelukkig langzaamaan weer te normaliseren voor de Belgische burger.

Ook syndici konden eindelijk opgelucht ademhalen wanneer bekend werd gemaakt dat ook de algemene vergaderingen voor VME's weer mochten doorgaan. Op deze vergaderingen zullen de komende tijd enorm veel onderwerpen aan bod komen. Dit, mede door de lange afwezigheid van algemene vergaderingen sinds de start van de COVID-19 pandemie.

Wij, bij Keypoint, wensen alvast één agendapunt toe te voegen voor de algemene vergaderingen die nog op de planning staan: "Hebben uw gebouwen geen waterschade opgelopen gedurende de periode dat de tweede verblijvers afwezig waren?"

Keypoint Smart Sensors: Dé oplossing

Bovenstaande situatie is een probleem dat we bij Keypoint regelmatig te horen krijgen. Daarom hebben wij dan ook onze "Keypoint Smart Sensors" ontwikkeld die heel simpel lekken in uw gebouwen kunnen detecteren aan de hand van artificiële intelligentie.

De data, opgehaald door de sensor, wordt real-time doorgestuurd naar het platform Keypoint Connect, waar u alle info, inclusief het verbruik, zal kunnen raadplegen. In geval van een lek zal u telkens een notificatie ontvangen op ons platform zodat u steeds op de hoogte bent en snel kan ingrijpen van zodra er zich een lek manifesteert!

Bovendien heeft u het voordeel dat Keypoint een lanceringsactie voorziet waarbij u deze sensor een eerste maand gratis mag gebruiken na aankoop!

Bent u geïnteresseerd of wenst u meer informatie?

Stuur een mailtje naar sales@keypoint.be!

Jonathan Goderis 3
Geschreven door Jonathan Goderis

info@keypoint.be