Organimmo was het allereerste beheerpakket voor de syndicus dat de koppeling met Insurtech-onderneming Keypoint wist te leggen. Vandaag de dag zijn er reeds tal van Organimmo-gebruikers die het Keypoint Connect platform gebruiken om als syndicus, samen met hun verzekeringstussenpersonen, centraal, digitaal en efficiënter dan ooit tevoren, schadedossiers af te handelen.


Wat houdt de samenwerking in?

Organimmo & Keypoint hebben, via API, een koppeling gebouwd tussen hun respectievelijke platformen, die de Organimmo-gebruiker de mogelijkheid geeft om alle nodige informatie (VME’s inclusief de rekeningnummers, mede-eigenaars & huurders) op te halen uit het beheerpakket van de syndicus. Vervolgens kan de syndicus op het Keypoint 'Connect' platform een schadedossier centraal en gedigitaliseerd afhandelen waarbij hij/zij maar liefst tot 30% efficiëntiewinst kan boeken inzake het schadebeheer.

Hoe ervaart Organimmo de samenwerking?

Koen Steenkiste: In een digitaliserende wereld met steeds assertievere eigenaars, huurders en leveranciers,
is het beheren van eigendommen, op een overzichtelijke en eenvoudige manier, met directe communicatie mogelijkheden naar alle stakeholders, noodzakelijk voor het succes van elke vastgoedbeheerder.

Organimmo zorgt er samen met Keypoint voor dat de vastgoedbeheerders alle mogelijkheden op technologisch en kennisvlak worden aangereikt zodat het beheer van eigendommen goed georganiseerd wordt waarbij we de resource tijden van de vastgoedbeheerder significant kunnen reduceren met een open en transparante communicatie naar alle stakeholders toe.

Hoe ervaart Keypoint de samenwerking?

Arne Bral: De dag van vandaag zien we dat de syndicus een knelpuntberoep is geworden in onze huidige samenleving. Als men kijkt naar de bergen werk die een syndicus soms moet verzetten omdat heel veel handelingen nog op de ouderwetse manier gebeuren, dan lijkt met dit een logisch gevolg.

Bij Keypoint proberen wij, met ons platform 'Connect', de mensen die actief zijn als syndicus, oplossingen te bieden die hun werklast inzake het schadebeheer kunnen verminderen zodat ze zich kunnen concentreren op zaken die voor hen écht belangrijk zijn.

In dit kader is de koppeling tussen Organimmo en Keypoint dan ook van essentieel belang. De syndicus kan enorm veel tijd besparen doordat de vereiste informatie automatisch wordt overgenomen uit Organimmo. Hij/zij kan zo met enkele muisklikken een correcte en volledige aangifte versturen naar zijn/haar verzekeringstussenpersoon om in een volgende fase het dossier gezamenlijk af te handelen.

Image 2017 12 02 1
Geschreven door Jonathan Goderis

info@keypoint.be