Zaakvoerders kennen dit maar al te goed: Je wilt op het einde van de week een zicht hebben op de zaken die jouw medewerkers hebben kunnen opvolgen en vraagt hen hiervoor een overzicht van de prestaties. Vervolgens ontvang je een Word-file, een Excel-bestand, een bundeltje papieren en digitale nota's. Kortom, een chaos aan data waarbij het stroomlijnen tot een knap overzicht heel wat tijd rooft.


Oplossing voor hogere efficiëntie

Hetzelfde geldt wanneer je alle taken voor de komende projecten wilt gaan verdelen. Iedereen heeft een aparte werkwijze en overzicht houden wordt heel moeilijk. Zo creëer je nodeloos administratief werk, waar de efficiëntie onder lijdt. De applicatie 'Connect' van Keypoint biedt weliswaar dé oplossing.

Krijg een algemeen totaaloverzicht

Sommige kantoren proberen zich te behelpen met externe tools voor taakopvolging. Maar, velen stellen vast dat deze functionaliteiten vaak te beperkt zijn om hun kantoor van een totaaloverzicht te voorzien. Hierbij zorgt de ticketmodule van de applicatie 'Connect' voor dé oplossing bij gebouwbeheerders. Als op maat van de markt gemaakte tool worden efficiënte werkmethodes aangereikt en wordt de opvolging van alle todo's kinderspel.

Overzicht van tickets, taken & notificaties

Met het ticketingsysteem van 'Connect' krijg je een compleet uitgewerkte module om alle dagelijkse taken in verband met de gebouwen in beheer individueel te gaan opvolgen per beheerder of gebouw. Gebruikers krijgen in enkele oogopslagen een overzicht van alle tickets, taken en notificaties; ideaal voor een efficiënte opvolging.

Tot slot voorziet de tool ook een gekoppelde rapportage-module om rentabiliteitsoefeningen uit te voeren en het werk van de syndicus of property manager nog verder te versoepelen. Met Connect krijg je voor jouw kantoor een uniforme, duidelijke en efficiënte werkwijze voor elke gebouwbeheerder!

CTA: Wens je kennis te maken met alle voordelen van Connect?

Neem contact op via sales@keypoint.be of vraag een demo aan via onze website.

Image 2017 12 02 1
Geschreven door Jonathan Goderis

info@keypoint.be