Welkom bij Connect 2.0, de nieuwe en verbeterde software applicatie van Keypoint! Het software team heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om een nieuwe versie van het platform te ontwikkelen, gebaseerd op ervaringen en feedback van gebruikers & de allernieuwste technologieën. Connect 2.0 is ontwikkeld om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, de reeds bestaande functionaliteiten te optimaliseren/verbeteren & om nieuwe features te implementeren.


Waarom Connect 2.0?

De software applicatie Connect was een platform dat goed werkte, maar niet klaar was voor grote uitbreidingen of grote verbeteringen. Daarom hebben we maanden geleden ook besloten om een nieuwe versie te ontwikkelen die meer mogelijkheden biedt. Connect 2.0 is een veel sterkere applicatie en is geschikt om ook in de toekomst verder nieuwe features te implementeren. Daarnaast is de nieuwe versie ook veel performanter en gebruiksvriendelijker dan de oorspronkelijke versie, wat resulteert in betere prestaties op alle vlakken, zoals dossierbeheer, gebouwbeheer en het raadplegen van uw mailbox.

Kort na de lancering van Connect 2.0 kunnen er uiteraard altijd een aantal onduidelijkheden zijn. Onze medewerkers staan echter altijd voor u klaar om u te helpen wanneer nodig. Via de support pagina van het platform kan u binnenkort ook verschillende handleidingen terugvinden & indien nodig kan u ons een vraag stellen via helpdesk@keypoint.be.

Met Connect 2.0 bieden we onze klanten een geavanceerder en sneller platform dat beter voldoet aan de behoeften van onze gebruikers. We hopen alvast dat u zal genieten van de nieuwe versie en dat u ons ook laat weten wat u ervan vindt. Ons doel is om onze klanten altijd de beste service te bieden en we zijn ervan overtuigd dat Connect 2.0 ons dichter bij dat doel zal brengen.

Jonathan Goderis 3
Geschreven door Jonathan Goderis

info@keypoint.be