Keypoint Connect, het online beheerplatform dat fungeert als de centrale link tussen alle partijen bij schade aan gebouwen en het onderhoud ervan


Gecentraliseerde proactieve communicatie op een persoonlijke en digitale manier, met als doel partnerships te optimaliseren en serviceniveaus te verhogen: daar staat Keypoint Connect voor!

Ons ‘in-house’ ontwikkeld samenwerkingsplatform stelt alle betrokken partijen in geval van schade of onderhoud in staat om efficiënter samen te werken en informatie real-time te delen. Het platform zorgt voor het realiseren van besparingen op de totale ‘cost of ownership’, het ontzorgen van bewoners in geval van schade en onderhoud en de volledige digitalisatie voor alle partijen binnen deze cyclus.

Doordat wij connecteren met andere back-end systemen (vb. BRIO, Organimmo,…) stellen wij partijen in staat om ten allen tijde dezelfde taal te spreken en dubbele encodage te vermijden. Nieuwe dossiers kunnen gestructureerd aangegeven en opgevolgd worden door alle partijen. Én dit in naam van uw kantoor!

Connect zorgt dan ook voor een vereenvoudigd en geautomatiseerd beheer van schade en onderhoudsdossiers, dit zowel binnen als buiten de verzekeringen.

Door de mogelijkheid aan te bieden dat alle betrokken partijen via het platform een dossier kunnen inzien en raadplegen, vermijdt u tal van overbodige vragen en kan u zelf proactief & geautomatiseerd uw schadelijder informeren.

Het dossier kan ook gestructureerd naar de respectievelijke verzekeringsmakelaar en maatschappij doorgestuurd worden, maar evenzeer naar externe leveranciers of betrokkenen in het dossier. Nadien heeft u ook een gecentraliseerd overzicht van alle gebouwen en dossiers, en dit over alle verzekeraars heen!

Vindt u ook geen hersteller voor een bepaald dossier? Dit binnen of buiten de verzekeringen. Ontdek het herstelnetwerk van Keypoint en wordt volledig ontzorgd. Via onze actieve sturing zorgen wij voor verkorte doorlooptijden, correcte prijzen & een hoogstaande kwaliteit. U kan dankzij de oplossing steeds real-time de status van de herstelling raadplegen.

Via onze white label oplossing is de communciatie en het beheer op maat van uw wensen en heeft u extra argumenten om nieuwe klanten te bekomen!

Keypoint Connect, het samenwerkingsplatform voor uw technisch beheer.

Meer info

Benieuwd naar wat Keypoint voor jouw bedrijf kan betekenen?