Keypoint Smart Sensors, uw IoT oplossing om schade preventief te voorkomen of te beperken in omvang


De ‘Keypoint Smart Sensor’ is een sensor inzake waterlekdetectie die, eenmaal geplaatst op uw waterteller, de indexen van uw gebouw zal uitlezen, de consumptie real time in kaart zal brengen en u in de mogelijkheid zal stellen om vergelijkingen te maken over gebouwen heen op basis van het verbruik.

Deze informatie wordt digitaal doorgestuurd naar ons platform Connect waar u ook onmiddellijk een inzicht krijgt indien er een lek aanwezig is, gecombineerd met de gerelateerde kostprijs.

Aangezien we naast onze Keypoint Smart Sensors ook over een hersteldienst ‘Repair’ beschikken, is het in geval van een lek altijd mogelijk om via ons platform een lekdetectiebedrijf en/of hersteller aan te vragen. Op deze manier kunnen de kosten beperkt blijven, dient u niet op zoek te gaan naar een klusjesman en wordt de oorzaak snel aangepakt!

Doordat u een real-time inzicht krijgt van de index van de teller en van de gerelateerde consumptie kunnen er snel afrekeningen gemaakt worden en kan overconsumptie getackeld worden. Dit alles wordt wederom centraal gedigitaliseerd via ons platform connect waardoor u via een simpele login ten allen tijde de noodzakelijke info ter beschikking heeft.

Meer info