Het is ons een genoegen om Vera voor te stellen, onze nieuw ontwikkelde digitale assistente, speciaal gecreëerd voor syndici. Vera, voorheen bekend als "Connect", is ontwikkeld met behulp van de nieuwste programmeertalen en is volledig afgestemd op de behoeften van syndici. Ze is een platform voor uw volledige gebouwbeheer. Wat Vera allemaal kan en wat haar zo uniek maakt? Lees verder en ontdek hoe zij uw werk als syndicus kan transformeren.


Vera face 3

Onafhankelijkheid en betrouwbaarheid

Vera staat symbool voor onafhankelijkheid en betrouwbaarheid. Dankzij de goedkeuring van alle contractuele bepalingen door de federaties, kunt u erop vertrouwen dat Vera ontworpen is met uw belangen in het achterhoofd. Haar onafhankelijkheid garandeert dat u als syndicus altijd de controle behoudt, terwijl haar functies uw dagelijkse taken als professionele syndicus vergemakkelijken.

Vereenvoudiging van taken

Met Vera kunt u een breed scala aan taken efficiënt en geautomatiseerd uitvoeren, van overal en op elk moment. Denk hierbij aan technisch gebouwbeheer, geautomatiseerd debiteurenbeheer over alle VME’s heen, en aanwezigheidsregistratie via QR-codes tijdens algemene vergaderingen. Ook het stemmen tijdens deze vergaderingen wordt eenvoudiger gemaakt door stembakjes. Uw agenda en mailbox zijn naadloos geïntegreerd, en u behoudt volledige controle over uw eigen facturatie.

Communicatie met mede-eigenaars

Een van de meest opvallende functies van Vera is haar webapp, waarmee u direct pushberichten kunt sturen naar uw mede-eigenaars. Of het nu gaat om informatie over de start van vergaderingen of nieuwe documenten die beschikbaar zijn, Vera zorgt ervoor dat iedereen up-to-date blijft.

Ondersteuning en onboarding

De overstap naar een nieuw gebouwbeheer pakket gaat gepaard met data overdracht. We begrijpen ook dat u andere vragen zult hebben over ons platform. Daarom bieden wij een volledig supportteam aan om u te helpen met de onboarding en het importeren van uw data. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap.

Word de syndicus van de toekomst

Vera is meer dan een digitale assistente; ze is een betrouwbare partner voor elke syndicus die streeft naar efficiëntie en transparantie in zijn of haar werk. Daarnaast heeft ze u nog zoveel meer te bieden.

Bent u klaar om de syndicus van de toekomst te worden? Ontdek vandaag wat Vera nog allemaal voor u kan betekenen en contacteer ons hieronder. Let wel op: we kunnen slechts een beperkt aantal klanten tegelijk onboarden doordat we kwalitatief te werk willen gaan, dus wacht niet te lang.

E3794563 f771 4c5f 9629 cf95da581c42
Geschreven door Elena Vermeulen

elena@keypoint.be