Als particulier is het, zeker in grootsteden, niet evident om een hersteller of klusjesman te vinden die enerzijds snel langskomt en anderzijds kwalitatief werk levert met hoogstaande kwaliteit. Via Keypoint als digitale assistent kan dit probleem snel tot het verleden behoren!


Repair: het gestructureerde herstelnetwerk van vakmannen over gans België

Herkent u het ook?
Snel een kwalitatieve hersteller vinden is niet evident?
Een hersteller komt pas na weken opdagen voor uw dossier?
De opvolging van deze herstellers is ver van efficiënt en finaal te duur?
Hoe lost Keypoint dit op?

Via een digitaal platform, aangevuld met een gestructureerd herstelnetwerk die werkt volgens een uniform en vlot proces én aan marktconforme prijzen

Keypoint Repair, uw nationale partner voor het vinden van een kwalitatieve hersteller
Logo Repair

Via Keypoint Repair bieden wij een nationaal dekkend herstelnetwerk aan die alle type herstel- en onderhoudsdossiers kan afhandelen, zowel in verzekerde als in niet-verzekerde dossiers.

Onze opdrachten variëren tot het vervangen van een deurpomp, het herstellen van waterschades of een glasbraak tot dakwerken in geval van een storm. Zelf een volledige renovatie behoort tot onze mogelijkheden, wij gaan dan ook geen enkele opdracht uit de weg!

De klantenbeleving staat bij ons voorop in geval van schade of noodzakelijk onderhoud aan uw gebouw of een gebouw in uw beheer. Wij nemen de bewoner/schadelijder bij de hand en coördineren het ganse proces. Indien gewenst zelf in uw merk. Onze partner-herstellers zijn gebonden aan een vaste overeenkomst waardoor er geen onderscheid gemaakt wordt tussen een dossier van € 100,00 of een dossier van € 10.000,00.

Shutterstock 164852135
Shutterstock 325600190

Op deze manier heeft u 1 centraal punt om snel een hersteller of klusjesman te vinden voor uw opdracht zonder uren op Google te zoeken of herstellers te contacteren die nadien hun kat sturen.

Over al onze performantie indicatoren gaan wij duidelijk en transparant rapporteren zodoende onze service ook duidelijk tastbaar te maken. Daarnaast is het mogelijk om via ons digitaal samenwerkings-platform Vera ten allen tijde de statussen, documenten, communicaties, … binnen de dossiers in ons beheer te raadplegen. Zodoende is onze toegevoegde waarde 100% transparant.

Een hersteller aanvragen:

  1. Via mail/telefoon/API/Vera
  2. Binnen de dag neemt een hersteller contact met de klant
  3. Real-time opvolging via track&trace of via Vera
Leak repair