Keypoint is dé digitale assistent die via een online platform herstelopdracht actief dispatcht naar onze partner-herstellers. Op deze manier zorgen wij voor een unieke ontzorging en klantbeleving voor onze verzekeraars en schadelijders.


Repair: het gestructureerde herstelnetwerk van vakmannen over gans België

Herkent u het ook?
Als hersteller dient u veel offertes op te maken voor particulieren waarvan u deze niet altijd mag uitvoeren
Klanten betalen niet altijd even vlot
U wenst de planning van uw medewerkers te optimaliseren door hen ten allen tijde van opdrachten te kunnen voorzien
Hoe biedt Keypoint hiervoor een oplossing?

Indien u aan alle vooropgelegde criteria voldoet kan u toetreden tot ons partner-herstelnetwerk waardoor u actief werkvolume wordt toegestuurd, gevolgd door een vlotte betaling indien de werken kwalitatief zijn uitgevoerd.

Het Keypoint Repair herstelnetwerk
Logo Repair

De klantenbeleving staat bij ons voorop in geval van schade of noodzakelijk onderhoud aan een gebouw. Wij nemen de bewoner/schadelijder bij de hand en coördineren het ganse proces. Indien gewenst zelf ook in het merk van onze opdrachtgevers. Onze partner-herstellers zijn gebonden aan een vaste overeenkomst waardoor er geen onderscheid gemaakt wordt tussen een dossier van € 100,00 of een dossier van € 10.000,00.

Op deze manier creëert onze opdrachtgever extra toegevoegde waarde voor zijn eindklant en kan hij zich focussen op zijn eigen core business. Over al onze performantie indicatoren gaan wij duidelijk en transparant rapporteren zodoende onze service ook duidelijk tastbaar te maken.

Daarnaast is het verplicht om via ons digitaal samenwerkings-platform Vera ten allen tijde de statussen, documenten, communicaties, … binnen de dossiers in uw beheer aan te vullen. Zodoende is onze toegevoegde waarde 100% transparant.

Voor u als hersteller brengt een toetreding tot ons netwerk u dus actief nieuwe opdrachten aan, zonder dat u hier zelf commercieel op zoek naar dient te gaan!

Shutterstock 164852135
Leak repair

Hoe kan u tot ons netwerk toetreden:

  1. U neemt contact met ons op via repair@keypoint.be
  2. Wij nemen met u contact op voor een afspraak
  3. Indien u aan alle criteria voldoet kan u in ons netwerk opgenomen worden
Contact 2

Platform voor schadebeheer “Vera”

Het platform om uw herstelopdrachten te ontvangen en te beheren
Vera logo

Vera is een volledig gedigitaliseerd en gecentraliseerd samenwerkingsplatform dat u de mogelijkheid geeft om individueel of samen met andere stakeholders een onderhoud- of schadedossier efficiënt en digitaal af te handelen.

Alle toegestuurde opdrachten dient u aan te vullen op ons digitaal platform Vera, zodoende zijn alle partijen op de hoogte van de status van het dossier.

Onze partners


Wij krijgen actief werkvolume toegestuurd via de verzekeringssector. Op vandaag zijn wij voor meerdere verzekeraars nationaal actief.