Onze mis­sie en visie

Onze klanten willen zoveel mogelijk tijd spenderen aan het leven te verbeteren van hun klanten en in de gebouwen die ze beheren. Toch besteden ze veel tijd en energie aan zaken zoals non-core administratie

Als ze dit voor een stuk uit handen kunnen geven en kunnen optimaliseren, houden ze meer tijd over voor wat écht belangrijk is in hun business.

Keypoint is dan ook dé referentiepartner voor schadepreventie, schadeherstellingen, onderhoudsbeheer & communicatie en workflowmanagement op de vastgoedmarkt. Dit doen we door het verlenen van advies en ondersteuning maar ook door gebruik te maken van AI, IoT-technologieën, white label services & producten en dit alles via een klantgerichte aanpak.

Over ons missie

Ons gedre­ven team

Bij Keypoint bouwen we een gedreven team uit van medewerkers die meebouwen aan dit uniek verhaal. Alle collega’s zijn mensen die dezelfde waarden en normen hoog in het vaandel dragen. Via onze hippe & trendy bedrijfscultuur bouwen we vanuit Gistel dagelijks verder aan onze producten en diensten om voor onze klanten dé digitale assistent te worden inzake gebouwbeheer.

Team