Met Herstel in Natura ben je als particulier volledig ontzorgt van alle administratie bij het afhandelen van schade aan de woning. Wanneer dit binnen je brandverzekering valt, kan u via uw verzekeringstussenpersoon beroep doen op Keypoint Repair. Dankzij zijn Herstel in Natura-platform zorgt Keypoint voor een vlotte herstelling van uw schade.


Als particulier verlies je geen onnodige tijd

Er zijn heel wat voordelen om als particulier gebruik te maken van Herstel in Natura om de schade aan de woning aan te pakken. Eerst en vooral verspil je geen uren tijd aan het opzoeken van een geschikte vakman en het opvragen/vergelijken van verschillende offertes. Jij hoeft zelfs geen voorschot of bestekkosten te voorzien vooraleer je zeker bent van je herstelling.

Ook verdere administratieve zaken worden rechtstreeks in orde gebracht door Keypoint Repair. We staan in rechtstreeks contact met een beschikbare en kwalitatieve hersteller die eveneens toegang heeft tot het platform van Keypoint. Op die manier ontstaat een vlotte en gestroomlijnde communicatielijn waarbij jij snel geholpen wordt.

Onze in-house experts geven support

Bij grotere schades wenst de verzekeringsmaatschappij vaak om een voorafgaande expertise uit te voeren, om zo een correcte inschatting te kunnen maken van de uitbetaling. Dankzij Herstel in Natura via Keypoint hoeft dit niet altijd het geval te zijn aangezien Keypoint over een eigen in-house expert en over volmachten beschikt bij de verzekeringsmaatschappijen. Een overzicht van de aangesloten verzekeraars vind je hier.

Altijd op de hoogte met de digitale statuspagina

Per herstelopdracht wordt er een unieke track & trace-pagina aangemaakt op het platform van Keypoint. Hierop brengt Keypoint u als schadelijder, en de verzekeringstussenpersoon samen, waardoor beiden op elk moment zich kunnen informeren over de status van het dossier. Er is een nauwgezet & duidelijk stappenplan dat gevolgd wordt door zowel de hersteller als de medewerkers van Keypoint om miscommunicatie of problemen te voorkomen.

Nog vragen? Keypoint staat voor je klaar!

Indien er tijdens het dossier toch problemen optreden, je zit met extra vragen of je wil nog meer info over de werking van Herstel in Natura via ons platform? De experts van Keypoint zijn telefonisch bereikbaar of via mail. Contacteer ons gerust, wij staan voor je klaar.

Jonathan Goderis 3
Geschreven door Jonathan Goderis

info@keypoint.be