P&V en Keypoint slaan de handen in elkaar. De P&V groep wenst herstel in natura te kunnen aanbieden aan hun klanten. Keypoint is hier dan ook de best mogelijke partner voor. Lees hieronder meer over waarom P&V voor Keypoint koos.


Introductie : wie is P&V & Vivium ?

De P&V Groep is een coöperatieve, Belgische verzekeringsgroep, opgericht in 1907, die verzekeringsoplossingen aanbiedt voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven en instellingen. De P&V Groep verdeelt haar producten en diensten via onafhankelijke verzekeringsmakelaars vanuit het merk Vivium en via een netwerk van exclusieve agenten vanuit het merk P&V. De oplossingen in Rechtsbijstand worden ontwikkeld vanuit het onafhankelijke kwaliteitslabel Arces en worden aangeboden via deze makelaars en agenten.

Waarom werkt u met Keypoint?

Vanuit de P&V Groep wensen ze herstel in natura aan te kunnen bieden aan hun klanten schadelijders daar dit een zeer efficiënte service is. Meer en meer klanten verwachten ook de mogelijkheid om, naast een klassieke afhandeling, hun schade door een partner van hun maatschappij te kunnen laten herstellen. Dit zorgt ervoor dat de klant zelf niet op zoek dient te gaan naar bestekken en dergelijke meer. De P&V Groep wenst dit aanbod dan ook verder aan te bieden en kwam na marktonderzoek uit bij Keypoint, die naar voren kwam als de best mogelijke partner.

Wat wenst u te bereiken door de samenwerking met Keypoint ?

Het aanbod van herstel in natura kunnen aanbieden omdat er vanuit de klanten, makelaars & agenten vraag naar is. Dit aanbod zorgt ervoor dat we onze klanten proactief kunnen helpen en extra ondersteuning kunnen bieden dan enkel uitbetaling. Op deze manier kunnen we ook inspelen op kostcontrole, klanttevredenheid etc… Bijvoorbeeld bij storm is het moeilijk om snel een dakwerker te vinden om de klant te helpen. Via Keypoint is dit wel mogelijk en de herstelling wordt altijd uitgevoerd zoals verwacht. De verwachtingen aan onze kant, maar ook aan de kant van de particulier als van de tussenpersoon worden op deze manier zeker voldaan.

Waarom gebruiken jullie makelaars en agenten Keypoint Repair ?

Onze makelaars en agenten gebruiken Keypoint om een ondersteuning te bieden bij een lastig en ongekend gegeven: schade aan de woning. Dergelijk moment zorgt voor veel stress en paniek bij de eindklant. We merken dat we een snelle service kunnen bieden via Keypoint maar zeker ook een kwalitatieve herstelling. Onze makelaars en agenten willen enkel het beste en kiezen hierdoor om met Keypoint te werken.

P & V en Vivum hebben een uitgebreid netwerk van makelaars en agenten. Welke rol kunnen zijn spelen in dit verhaal ? En hoe zal dit hen ten goede komen ?

De schadelijder is nog altijd de klant van de makelaar of agent. De P&V Groep heeft dan natuurlijk een belangrijke rol om de tussenpersoon te faciliteren en in allerlei mogelijke diensten te voorzien in functie van de klant. De tussenpersoon moet de klant verder kunnen helpen, dus moeten ze in de mogelijkheid zijn om de klant een pallet aan oplossing aan te kunnen bieden. Oplossingen zoals herstel kunnen zeer belangrijk zijn en tijdrovend om te organiseren. Via een kwalitatieve partner kan de tussenpersoon toch deze oplossing aanreiken zonder dit zelf van A tot Z zelf te moeten organiseren.

Jonathan Goderis 3
Geschreven door Jonathan Goderis

info@keypoint.be